LET OP: i.v.m. onderhoud aan onze systemen, worden bestellingen op donderdag tot 21:00 uur verzonden.
Bestellingen die na 21:00 uur én op vrijdag bij ons binnen komen, worden op zaterdag verzonden. Excuses voor het ongemak.

Winkelbeoordelingen

L.M. de Bock

L.M. de Bock

Datum: 24 december 2017
Beveel je GaySuperStore aan bij je vrienden?: Zeker!
Was dit je eerste aankoop of een vervolgaankoop?: Eerste aankoop
  • Algemene beoordeling over GaySuperStore
  • Prima verpakt en bezorgd. De extra korting was mooi mee genomen. Heel blij mee!

P.J. van Gastel

P.J. van Gastel

Datum: 9 december 2017
Beveel je GaySuperStore aan bij je vrienden?: Jazeker!
Was dit je eerste aankoop of een vervolgaankoop?: Vervolg aankoop
  • Algemene beoordeling over GaySuperStore
  • Goede betrouwbare shop met prima prijzen en geen troep-producten.

  • Prijs
  • Prijs ligt lager dan elders op internet. In mijn geval was ik bijna 20% voordeliger uit dan bij de winkel waar ik eerder ook wel kocht.

  • Service
  • Service is prima, contact bij vragen heel vriendelijk.

  • Verzending
  • Snel geleverd en netjes verpakt. Discreet pakketje.

  • After sales
  • Ruilen ging gemakkelijk en snel geregeld na contact met de klantenservice.

Subje-16

Subje-16

Datum: 12 september 2017
  • Algemene beoordeling over GaySuperStore
  • Prima. Mijn eerste dildo gekocht en goed ontvangen. Heel veel plezier mee :)

L.H. Lieshout

L.H. Lieshout

Datum: 7 mei 2017
Beveel je GaySuperStore aan bij je vrienden?: JA!
Was dit je eerste aankoop of een vervolgaankoop?: Vervolgaankoop
  • Algemene beoordeling over GaySuperStore
  • 100% goed ontvangen. Wederom heel tevreden met de aankoop.

Maarten (Den Haag)

Maarten (Den Haag)

Datum: 18 april 2017
Beveel je GaySuperStore aan bij je vrienden?: Zeker
Was dit je eerste aankoop of een vervolgaankoop?: 7de bestelling
  • Algemene beoordeling over GaySuperStore
  • Ik ben meer dan tevreden. Bij vragen een prettig contact via de chat en de service is echt prima.Op de levering(en) ook niets aan te merken, dat is gewoon snel en netjes verpakt.

  • Service
  • Voor de service een dikke 10!
    Via de chat altijd direct antwoord. De klantenservice is gewoon top!

M G van Brakel

M G van Brakel

Datum: 15 april 2017
Beveel je GaySuperStore aan bij je vrienden?: Ja
Was dit je eerste aankoop of een vervolgaankoop?: Eerste
  • Algemene beoordeling over GaySuperStore
  • Alles in orde ontvangen. De aanbieding is ook heel fijn en toch een stuk goedkoper als elders.

Maarten Boon

Maarten Boon

Datum: 13 april 2017
Beveel je GaySuperStore aan bij je vrienden?: Ja!
Was dit je eerste aankoop of een vervolgaankoop?: Vervolg
  • Algemene beoordeling over GaySuperStore
  • Alles netjes verpakt en snel bezorgd. Nog genoeg leuke dingetjes die ik wil hebben dus tot de volgende keer!

Bram de H.

Bram de H.

Datum: 25 maart 2017
Beveel je GaySuperStore aan bij je vrienden?: Yep!
Was dit je eerste aankoop of een vervolgaankoop?: Vaak besteld
  • Algemene beoordeling over GaySuperStore
  • Al vanaf mijn eerste aankoop bestel ik bij gaysuperstore en inmiddels vele jaren verder doe ik dat nog steeds in volle tevredenheid. Snelheid van leveren en de prijs zijn gewoon goed.

  • After sales
  • Leuk contact via de chat in de winkel en nog altijd goed antwoord gekregen op vragen die ik had. De service is gewoon top!

dhr. van gelderen

dhr. van gelderen

Datum: 23 maart 2017
Beveel je GaySuperStore aan bij je vrienden?: zeker
Was dit je eerste aankoop of een vervolgaankoop?: meerdere aankopen
  • Algemene beoordeling over GaySuperStore
  • ik kan heel tevreden zijn over de ontvangen producten. correct verpakt en afgehandeld.

  • After sales
  • is wist niet precies hoe ik een product kon gebruiken, een meer dan vriendelijke klantenservicemedewerker heeft me dit uitgelegd.

Bert van Veen

Bert van Veen

Datum: 21 maart 2017
Beveel je GaySuperStore aan bij je vrienden?: Jazeker
Was dit je eerste aankoop of een vervolgaankoop?: Derde bestelling
  • Algemene beoordeling over GaySuperStore
  • Ik ben zeker tevreden. Mijn laatste bestelling waren 3 chlooretyle spray spuitbussen welke goed verpakt waren en snel geleverd werden. Klein minpuntje is dat deze shop geen poppers verkoopt en ik daarvoor naar een ander moet.

L.G. Boerakker

L.G. Boerakker

Datum: 19 maart 2017
Beveel je GaySuperStore aan bij je vrienden?: Absoluut
Was dit je eerste aankoop of een vervolgaankoop?: Eerste
  • Algemene beoordeling over GaySuperStore
  • 100% tevreden! Ik had vrijdag om 12:37 uur de bestelling geplaatst en dezelfde avond om 18:24 uur werd deze al bezorgd. Alles was compleet en was verzorgd ingepakt. Beter kan volgens mij ook niet.

  • Prijs
  • De prijs is goed, ze zijn echt niet duur. Bezorging was ook nog gratis trouwens.

  • Verzending
  • Zoals geschreven was de bezorging heel snel en een vriendelijke bezorger bracht het doosje nog diezelfde avond.

Patrick en Stijn

Patrick en Stijn

Datum: 16 maart 2017
Beveel je GaySuperStore aan bij je vrienden?: Ja!
Was dit je eerste aankoop of een vervolgaankoop?: Vierde bestelling
  • Algemene beoordeling over GaySuperStore
  • Wij zijn heel tevreden over gaysuperstore. Al we op prijs vergelijken zijn ze ook vaak veel goedkoper en tot nu toe waren alle bestellingen perfect geleverd bij de Bruna.

  • Prijs
  • Als we bestellen vergelijken we altijd de prijzen, gaysuperstore is behoorlijk goedkoper.

  • Service
  • De klantenservice is goed bereikbaar. Een tijdje geleden contact gehad met ze via de chat.

  • Verzending
  • Heel netjes verpakt en de volgende dag al af te halen bij de Bruna.

1-12 of 27

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3